Banca

Comunicat nº01: Comença la Negociació del XXII Conveni Colectiu de Banca

22 Marzo 2011 | Archivado en Banca

Vençut ja el XXI Conveni 2007‐2010 de Banca ara toca començar a negociar el nou Conveni. L’anterior ens ha permès mantenir les nostres condicions laborals i incrementar la capacitat adquisitiva dels salaris de conveni. Hem de tenir present que la negociació col∙lectiva és l’única forma de mantenir els nostres drets i que el Conveni es fonamental per això.

El dia 31 de març tindrà lloc la primera reunió de la Mesa de Negociació. Tots els convenis han estat importants, però aquest agafa una més gran rellevància per desenvoluparse a l’entorn de crisi que vivim.

Tots sabem que amb l’excusa de la crisi econòmica, totes les patronals estan intentant retallar els nostres drets al marge de la situació econòmica de les empreses. La Banca no te justificació per argumentar cap tipus de retallades.

En les recents eleccions sindicals UGT ja avançavem les propostes que portarem a la negociació. (E mail del 17-12-10—Totes les propostes en un clic)

Ens felicitem que la resta de representacions sindical también les vagin fent seves, ja que és bo que femun front unit davant l’AEB. UGT portarem les nostres propostes a la reunió del 31, escoltarem els Bancs, si bé ens temem, pels indicis de que disposem, que vindran amb una posició molt allunyada de les propostes sindicals. Des d’aquí fem una crida a l’AEB per què apliquin el seny quan facin el plantejament oficial en aquesta negociació.